:D:D:D:D:D:D:D:D:D

skolan har dragit igång och imorogn väntar den andra skoldagen, ska då paddla och lite. ganska mysigt. klassen är underbar, allt funkar jätte bra hittils, mest genomgångar och info såhär nu i början, vi hörs när jag h ar något bättre att skriva, puss på er alla.
/f

//never mind i find someone like you\\

i förrgår så var jag på bio med klara och ellinor, det var en super bra film som jag tycker alla ska se!
började gråta flera gånger, haha..
efter bion gick vi hem till klara en sväng, sedan vid halv 10 åkte jag och ellinor till ica, och handlade massa till lise dagenefter.. och liseberg igår var jätte roligt verkligen, åkte faktiskt lisebergs banan, och det var ett stort steg för mig verkligen, det var flera år sen sist som jag åkte bergodalbana, har en fobi för det, så det var bra gjort att jag åkte den tyckte jag. sen åkte jag även flumride och colorado, och lisebergskaninernas lilla kärleks tripp eller vad man ska kalla den, haha. gårdagen var ju också den sista gången som vi "6an" var samlade tillsammans, jag tror inte att någon tänkte på det igår. men nu idag efter så tänker jag mycket på det, inte för att jag varit uppe länge men, haha. sov till typ 1 men gick upp vid halv 3 eller något. så idag kommer det fortsätta vara en tjill dag, åker till mamma sen också, ska sova över med klara och linnea men får se hur det blir med det, för jag är helt slut efter liseberg och har inte träffat mamma och systrarna på hur länge som helst.  det är ju skola imorgon. känner att jag inte är pepp på det. men man får göra sitt bästa för att kunna somna ikv för att gå upp tidigt imorgon. men det ska bli lite kul att börja skolan, träffa alla och få rutiner.
/f

ser du stjärnan i det blå, nej den lyser inte för oss 2. HAHA humor.

tjuueee!
vaknade för en liten stund sedan.
ätit lite , kollar tv och så..
taggar frö liseberg som är på lördag, WOHOOO typ.. :P
ingen blogg lust.
hörs när jag har blogglust eller vad man kallar det, kanske imorgon? vi får se.
/f

kort inlägg pågrund av gunnarsson! :p

Hejsan hoppsan lillebruuuuuuuur! haha?
är en aning oseriös idag känner jag, kanske tecken på att jag börjar bli frisk? toppen i så fall! :D
men just nu så sitter jag ny duschad i soffan och chillar poo0o0ooong! haaaaaaaaaaa-ha-ha..
"lite seriöst nurå" -> ska till pappa idag någon gång, skulle egentligen åkt dit igår men så blev dit inte för att jag kände att jag inte orkade förflytta mig till en byggarbetsplats, hehe.. alltså dom gör om köket. så då kommer det ju bli mycket ljud och så tänkte jag. så jag stannade hos min mamipammi. niklas stör mig när jag försöker uppdatera här så fick inte non endaste blogglust? dumma nicke :(
posssssZss ;)

avslutar kvällen med att dela med mig av lite gammla bilder.

/puss ;)

för en lång lång tid.

det är precis som att han känner på sig att jag är sjuk och vill komma och få mig  på humör.
ligger brevid och kollar vad jag sysslar med, super söt. lite dålig bild men tagen nyss iallafall.
puss på dig findus ♥

”TODAY I DON’T FEEL LIKE DOING ANYTHING, I JUST WANNA LAY IN MY BED"

hej på er sötnosar!
varit sjuk i 3 dagar, det suger verkligen. ska antagligen till sjukhuset i morgon och kolla upp om jag har halsfluss, det hoppas jag verkligen inte att jag har. annars så rullar timmarna på och det börjar närma sig mot sommarlovets slut. bara en vecka kvar nu. ser inte fram imot skolan. bara att träffa alla vänner!
när man är sjuk så är det underbart att ha en så fin pojkvän som får en på bättre tankar. hihi
tackar sanna för designen o allt. :)
/f

RSS 2.0